KETLIMÓNS

Shop

FAQ

Frequently Asked Questions

1. Porudžbina

Kako mogu da otkažem porudžbinu?

Ukoliko želite da otkažete porudžbinu, molimo vas da nas kontaktirate putem email-a na: ketlimons@gmail.com.

NAPOMENA: Onog momenta kada je porudžbina poslata, ista više ne može biti otkazana.

Šta ako unesem pogrešne podatke?

Ukoliko ste uneli pogrešne ili netačne podatke tokom procesa naručivanja, kontaktirajte nas putem email-a na: ketlimons@gmail.com.

2. Proizvodi

Od kojih materijala se prave Ketlimóns sveće?

Ketlimóns sveće su izrađene od prirodnih i obnovljivih voskova, poput sojinog i pčelinjeg koji sagorevaju čisto. Naši fitilji su pamučni što garantuje netoksično i sigurno sagorevanje. Koristimo mirisna ulja kozmetičkog kvaliteta i mirise posebno dizajnirane za sveće. 

Da li su Ketlimóns sveće vegan?

Da! Naše sveće su vegan i eco-friendly. Pažljivo biramo ekološki prihvatljive materijale i sastojke, kako one ne bi bile samo vizuelno impresivne.

Da li imate ponudu za veleprodaju i događaje?

Za više informacija o veleprodaji i događajima kontakitrajte nas na:
wholesale@ketlimons.com
events@ketlimons.com

3. Dostava

Kada mogu da očekujem paket?

Dragi naši, radimo sve kako bi vaši paketi stigli do vaših domova u što kraćem roku. Okviran rok isporuke naših sveća je od 2 do 10 radnih dana.

Da li šaljete pakete u inostranstvo?

Šaljemo. Poštarine za dostavu u inostranstvo su između 15-25e. Rok isporuke je 10-20 radnih dana.

Kako da znam kada će porudžbina tačno biti kod mene?

Poslaćemo vam e-mail kada vaša porudžbina bude spremna za slanje. 

Na teritoriji Beograda sarađujemo sa privatnim dostavljačem koji će vam dan pre isporuke javiti u koliko sati će vam paket biti isporučen. Što se tiče ostalih mesta u Srbiji, pakete šaljemo kurirskom službom koja se uglavnom javlja ujutru na dan isporuke.

4. Održavanje

Kako da čuvam Ketlimóns sveće?

Budite pažljvi sa svećama, prirodni vosak je osetljiv.

Pre paljenja, skratite fitilj na dužinu od 2 do 3mm. Za produženu upotrebu i gorenje, nemojte držati sveću upaljenu više od 2h odjednom.

NE OSTAVLJAJTE UPALJENE SVEĆE BEZ NADZORA. Držite sveće na sobnoj temperaturi (bez dužih izlaganja spoljnim niskim ili visokim temperaturama), van direktne sunčeve svetlosti i van domašaja dece.

Ne ostavljajte sveće na direktnom suncu i u blizini predmeta koji emituju toplotu (šporet, grejalice, klima…), na hladnim mestima ili na mestima sa jakim strujanjem vazduha. Čuvajte sveće na sobnoj temperaturi. Za duže gorenje isecite fitilj na dužinu od 2mm svaki put pre paljenja. Prilikom paljenja obavezno stavite sveće na nezapaljivu površinu. Ne ostavljajte sveće u blizini zapaljivih materijala i bez nadzora.

Kako da uklonim prašinu sa sveće?

Postarajte se da su sveće u potpuno čvrstom stanju. Zatim, možete nežno upotrebiti suvu, mekanu četkicu kako biste otklonili čestice prašine.