KETLIMÓNS

Shop

About Us

O NAMA

Ko smo mi?

Ketlimóns je domaći brend iza kojeg stoji ženska snaga i kreativnost pretočena u art sveće. Osnovana u Beogradu, mi smo kompanija posvećena ručnoj izradi jedinstvenih, ne samo vizuelno impresivnih, već i ekološki prihvatljivih sveća.

Naš rad

U potrazi za jedinstvenošću, inspiraciju crpimo iz umetnosti, prirode i sveta oko nas, ispunjujući naše sveće osećajem umetnosti i mašte. Verujemo da sveće treba da pruže više od svetlosti; one treba da budu umetnička dela koja izazivaju radost i stvaraju opuštajuću atmosferu. Svaka sveća u našoj kolekciji je umetničko delo, ručno izrađeno sa posebnom pažnjom na detalje i obogaćeno mirisima koji vas prenose u očaravajuće pejzaže.

Naša posvećenost izvrsnosti prevazilazi estetiku. Posvećeni smo promovisanju održivosti i smanjenju našeg uticaja na planetu. Upravo zbog toga, pažljivo biramo ekološki prihvatljive materijale i sastojke kako bismo osigurali da naše sveće budu savršen održivi dekor za svaki enterijer. Sve sveće izrađene su od prirodnih i obnovljivih voskova, poput sojinog i pčelinjeg, koji sagorevaju čisto i emituju minimalnu količinu čađi. Naši fitilji izrađeni su od pamuka, što garantuje sigurno i netoksično iskustvo sagorevanja. Takođe, u izradi koristimo mirisna ulja kozmetičkog kvaliteta i mirise posebno dizajnirane za sveće.

Kao brend, nastojimo da stvorimo jedinstveno iskustvo za naše kupce. Ketlimóns sveće, svojom elegancijom, ne samo da ulepšavaju prostor, već doprinose stvaranju tople i prijatne atmosfere u vašim domovima. Naši kupci, uživajući u lepoti ovih malih umetničkih dela, takođe doprinose očuvanju prirode.